Gyakran ismételt kérdések!

Hogyan tudok utánvétellel fizetni?


Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben kifizetni. Az utánvétel díja +200 Ft.
Kiszállítással kapcsolatos kérdések?


Termékeink házhoszállítását Magyarország területén a FOXPOST futárszolgálat végzi. A futárral történő házhoz szállítás ideje 2-3 munkanap a feladás után. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítünk a csomag feladásáról. A szállítási díjak bruttó árak. FoxPost Csomagautomatában történő átvétel A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket. Ideje 1-3 munkanap a feladást után. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.
Hány órakor érkezik a csomagom?


A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy. Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud segít. A futárcég rugalmassága kizárólag a magas színvonalú vevőközpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve.
Hol tudom személyesen átvenni a csomagomat?


Ha személyesen vennéd át a csomagod, előre egyeztetett időpontban erre van lehetőséged. Személyes átvétel esetén természetesen nem kell sem szállítási, sem utánvét kezelési költséget fizetni. A személyes átvétel helyszíne: Budapest, 1139 Pap Károly utca 12. (Express Ruhajavító További kérdés esetén keress minket bizalommal! info@cogo.hu
Fizetéssel kapcsolatos kérdések.


A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget utánvétes vásárlás esetén, átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened. Személyes átvételnél a helyszínen tudtsz fizetni (készpénz, bankkártya).
PayPal fizetési mód, hogyan működik?


A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának. A PayPallal történő megrendelés kifizetése után a kiszállítás a PayPal fiókban megadott címre történik. A vonatkozó módosításokkal kapcsolatban kérjük forduljon hozzánk: info@cogo.hu, +36309483644.
Kérdések a FoxPost-tal kapcsolatban.


A FoxPost-tal kapcsolatos kérdésekre a válaszokat megtalálod a következő oldalon: https://foxpost.hu/ugyfelszolgalat

Kövessen minket!

Jelenlegi címünk: 1139 Budapest, Pap Károly utca 12. (Express Ruhajavító)

©2020 made by Cogo tailoring.